PRODUK
Waca liyane
Kita wis setya ing produksi alat pangolahan jero kaca.
Dhukungan Tabung Dhukungan Pancuran Bar & Kaca Pancuran Dhukungan Bar Fitting KA-07-25 | JY
Dhukungan Tabung Dhukungan Pancuran Bar & Kaca Pancuran Dhukungan Bar Fitting KA-07-25 | JY
Dhukungan Konektor Tabung Kaca Pancuran Kaca JY Pas KA-07-25, konektor tabung jinis iki digunakake ing Bar Dhukungan Kamar Pancuran kanggo layar pancuran kaca lan tabung sing nyambung.
Konektor Tabung Aluminium & Konektor Tabung Kuningan Kamar Mandi Kuningan KA-2-T | JY
Konektor Tabung Aluminium & Konektor Tabung Kuningan Kamar Mandi Kuningan KA-2-T | JY
JY Tube Connector Brass Bathroom Fitting KA-2-T cocok kanggo pipa 19, 22, 25 mm, konektor tabung telu, ketebalan 2,5 mm. Aksesoris kandhang Kuningan berkualitas tinggi.
Konektor Tabung Logam & batang palang konektor tabung fittings KA-07A | JY
Konektor Tabung Logam & batang palang konektor tabung fittings KA-07A | JY
JY Shower bar ndhukung konektor tabung fittings KA-07A yaiku pabrikan konektor tabung tembok sing berkualitas. Jenis Chrome Tube Fittings minangka salah sawijining bagean saka bar dhukungan, kanggo ndandani tembok lan bar brace shower.
Dhukungan Pintu Pancuran Tanpa Bingkai Tanpa Wadah Bar & Dinding Tabung Tabung Dukungan Tabung Bar KA-07 | JY
Dhukungan Pintu Pancuran Tanpa Bingkai Tanpa Wadah Bar & Dinding Tabung Tabung Dukungan Tabung Bar KA-07 | JY
Dhukungan Bar Panel Shower Tube JY Wall Tube KA-07 dirancang supaya kompatibel karo kabeh batang tembok saka kaca utawa kaca menyang kaca. Disedhiyakake sekrup mbenakake stainless steel lan colokan tembok.
Babagan JIANGYI
Jiangmen Jiangyi Industrial Co., Ltd didegaké ing 1987.
Wiwit didegake, kita wis setya karo produksi alat pangolahan jero kaca (alat pangolah kaca)
& hardware kaca (perlengkapan kaca), kanthi reputasi apik ing industri iki.

Kita terus-terusan ngembangake, wiwit produksi roda grinding kaca, roda polesan, alat kaca nganti pabrik perangkat keras kaca (perusahaan perangkat keras kaca). Kita duwe pabrik independen ing kutha Jiangmen, kanthi luas 100.000 meter persegi.

Sawise pirang-pirang taun usaha, kita dadi perusahaan sing komprehensif nggabungake R& D, pabrik, lan penjualan. Produk kita wis dingerteni para pelanggan ing saindenging negara lan diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika Serikat, lsp.
  • Layanan Kita
    Tim pandhuan wirausaha profesional, pangembangan rantai industri + cerdas sing potensial
  • Containment Biaya
    Penting banget kanggo kontraktor apa wae supaya ora ngluwihi anggaran lan mulane kita kudu nggatekake.
  • Jaminan Kualitas
    Saben proyek sing dikerjakake dipriksa kanthi jaminan kualitas kanggo nyukupi kebutuhan masarakat modern.
  • Instalasi Peralatan
    Tim profesional kita bisa nginstal kabeh jinis peralatan ing bangunan rampung minangka bagean saka layanan pasca konstruksi.
  • Layanan Kita
    Tim pandhuan wirausaha profesional, pangembangan rantai industri + cerdas sing potensial
  • Containment Biaya
    Penting banget kanggo kontraktor apa wae supaya ora ngluwihi anggaran lan mulane kita kudu nggatekake.
  • Jaminan Kualitas
    Saben proyek sing dikerjakake dipriksa kanthi jaminan kualitas kanggo nyukupi kebutuhan masarakat modern.
  • Instalasi Peralatan
    Tim profesional kita bisa nginstal kabeh jinis peralatan ing bangunan rampung minangka bagean saka layanan pasca konstruksi.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten