PRODUKTET
LEXO MË SHUMË
Ne kemi qenë të përkushtuar në prodhimin e mjeteve të përpunimit të thellë të qelqit.
Mbështetëse për dushin & Ekran xhami Lidhës për lidhës Lidhës tubi Lidhës KA-07-25 | JY
Mbështetëse për dushin & Ekran xhami Lidhës për lidhës Lidhës tubi Lidhës KA-07-25 | JY
Shtylla Mbështetëse e Lidhëses së Tubit të Ekranit të Dushit JY Montimi KA-07-25, ky lloj lidhës tubi përdoret në Shiritin Mbështetës të Dhomës së Dushit për lidhjen e ekranit të dushit me xham dhe tubit.
Lidhësa tubi alumini & Lidhës tubi Montim banjo prej bronzi KA-2-T | JY
Lidhësa tubi alumini & Lidhës tubi Montim banjo prej bronzi KA-2-T | JY
Lidhës JY Tube Lidhës banjo prej bronzi KA-2-T i përshtatshëm për tubat 19, 22, 25 mm, lidhës tubi tre drejtimesh, trashësi 2.5 mm. Pajisje shtesë për mbylljen e dushit prej bronzi.
Lidhësit metalikë të tubave dhe pajisjet e lidhësit të tubit mbështetës të shiritit të dushit KA-07A | JY
Lidhësit metalikë të tubave dhe pajisjet e lidhësit të tubit mbështetës të shiritit të dushit KA-07A | JY
JY pajisje lidhëse tubi për mbështetjen e shiritit të dushit KA-07A është prodhues i lidhësit të tubit të murit me cilësi të lartë. Ky lloj i Pajisjeve të Tubave të Kromit është një pjesë e shiritit mbështetës, për rregullimin e shiritit të mbajtjes së murit dhe dushit.
Pajisjet e shiritave mbështetës të panelit të dushit për dyert e dushit Frameless & Tubi muri KA-07 | JY
Pajisjet e shiritave mbështetës të panelit të dushit për dyert e dushit Frameless & Tubi muri KA-07 | JY
Pajisjet e mbështetjes së panelit të dushit JY Wall Tube KA-07 është projektuar që të jetë në përputhje me të gjitha shiritat tanë nga muri në xhami ose qelqi në xhami. Furnizohet me vida fiksimi çeliku inox dhe priza muri.
RRETH JIANGYI
Jiangmen Jiangyi Industrial Co, Ltd, u krijua në 1987.
Që nga themelimi, ne jemi angazhuar për prodhimin e mjeteve të përpunimit të thellë të qelqit (mjetet e përpunimit të qelqit)
& pajisje qelqi (pajisje qelqi), duke gëzuar një reputacion të mirë në këtë industri.

Ne kemi qenë në zhvillim të vazhdueshëm, që nga prodhimi i rrotave të bluarjes së xhamit, rrotave lustruese, mjeteve të qelqit e deri te prodhimi i pajisjeve të qelqit (kompani e pajisjeve të qelqit). Ne kemi një fabrikë të pavarur në qytetin Jiangmen, me një sipërfaqe prej 100,000 metra katrorë.

Pas vitesh përpjekjesh, ne jemi bërë një kompani gjithëpërfshirëse që integron R& D, prodhim dhe shitje. Produktet tona janë shumë të njohura nga klientët tanë në të gjithë vendin dhe eksportohen në Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Evropë, Shtetet e Bashkuara, etj.
 • Shërbimet tona
  Ekip profesional i udhëzimit sipërmarrës, zhvillim inteligjent + potencial shumë i zinxhirit industrial
 • Përmbajtja e kostos
  Vitalshtë jetike për çdo kontraktor që të mos tejkalojë buxhetin dhe kjo është arsyeja pse ne i kushtojmë vëmendje të madhe.
 • Sigurimi i Cilësisë
  Çdo projekt në të cilin punojmë kontrollohet për sigurimin e cilësisë për të përmbushur nevojat e shoqërisë moderne.
 • Instalimi i pajisjeve
  Ekipi ynë profesional mund të instalojë të gjitha llojet e pajisjeve në ndërtesën e përfunduar si pjesë e shërbimeve pas ndërtimit.
 • Shërbimet tona
  Ekipi profesional i udhëzimit sipërmarrës, zhvillim inteligjent shumë i mundshëm + i zinxhirit industrial
 • Përmbajtja e kostos
  Vitalshtë jetike për çdo kontraktor që të mos tejkalojë buxhetin dhe kjo është arsyeja pse ne i kushtojmë vëmendje të madhe.
 • Sigurimi i Cilësisë
  Çdo projekt në të cilin punojmë kontrollohet për sigurimin e cilësisë për të përmbushur nevojat e shoqërisë moderne.
 • Instalimi i pajisjeve
  Ekipi ynë profesional mund të instalojë të gjitha llojet e pajisjeve në ndërtesën e përfunduar si pjesë e shërbimeve pas ndërtimit.
NA KONTAKTONI
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
emër
telefon
E-mail
Emri i Kompanise
përmbajtje