PRODUK
MACA DEUI
Kami parantos komitmen kana produksi alat pengolahan jero kaca.
Dukungan Door Shower Door Tanpa Bingkai Bar & Wall Tube Shower Panel Support Bar Fittings KA-07 | JY
Dukungan Door Shower Door Tanpa Bingkai Bar & Wall Tube Shower Panel Support Bar Fittings KA-07 | JY
JY Wall Tube Shower Panel Support Bar Fittings KA-07 dirancang pikeun cocog sareng sadaya témbok-ka-kaca atanapi kaca-ka-kaca kami. Disayogikeun sareng sekrup ngalereskeun stainless steel sareng colokan témbok.
Pancuran Kaca Pintu Hinges & Penjualan Panas 90 Gelar Sisi Ganda Pancuran SH-7-45 | JY
Pancuran Kaca Pintu Hinges & Penjualan Panas 90 Gelar Sisi Ganda Pancuran SH-7-45 | JY
JY Hot Sale 90 Derajat Double Side Shower Hinge SH-7-45 Disayogikeun ku didesain nganggo bahan baku kelas paling lengkep sareng téknologi pangénggalna saluyu sareng standar pasar pangénggalna.
Hinges Pintu Kaca & Hinge Kaca Pancuran Panto solid kuningan pangsi hinge SH-7-15 | JY
Hinges Pintu Kaca & Hinge Kaca Pancuran Panto solid kuningan pangsi hinge SH-7-15 | JY
JY Hinge kaca pancuran panto kuningan pivot pangsi hinge SH-7-15 Disayogikeun ku didesain nganggo bahan baku kelas paling hébat sareng téknologi pangénggalna saluyu sareng standar pasar anu pangahirna.
Hinges Panto Panutupan Diri & Gelas Pancuran Pivot Hinges Sh-7-62 | JY
Hinges Panto Panutupan Diri & Gelas Pancuran Pivot Hinges Sh-7-62 | JY
Sudut anu seukeut tina panto pancuran pangsi Kaca ieu hinges SH-7-62 ngalengkepan kandang pancuran gelas anu dipoles pisan.
Ngeunaan JIANGYI
Jiangmen Jiangyi Industrial Co., Ltd didirikeun taun 1987.
Ti saprak didirikeun, kami parantos komitmen pikeun produksi alat pengolahan jero kaca (alat ngolah gelas)
& hardware kaca (kaca fittings), ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri ieu.

Kami parantos teras-terasan ngembangkeun, ti produksi roda ngagiling kaca, roda polishing, alat kaca dugi ka pabrik perangkat keras kaca (perusahaan perangkat keras kaca). Kami gaduh pabrik mandiri di kota Jiangmen, kalayan luasna 100.000 méter pasagi.

Saatos mangtaun-taun usaha, urang parantos janten perusahaan anu komprehensif ngahijikeun Sunda& D, pabrik, sareng penjualan. Produk kami kacida diakuan ku para nasabah urang di panjuru nagara sareng diekspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Eropa, Amérika Serikat, jsb.
  • Jasa Urang
    Tim hidayah wirausaha profesional, pangwangunan ranté industri + calakan poténsial
  • Kontainer Biaya
    Penting pisan pikeun kontraktor mana waé pikeun henteu ngaleuwihan anggaran sareng éta sababna urang merhatoskeun pisan.
  • Pamastian kualitas
    Unggal proyek anu urang garap dipariksa pikeun jaminan kualitas pikeun nyumponan kabutuhan masarakat modéren.
  • Pamasangan Alat
    Tim profesional kami tiasa masang sadaya jinis pakakas dina gedong bérés salaku bagian tina jasa pasca konstruksi.
  • Jasa Urang
    Tim hidayah wirausaha profesional, pangwangunan ranté industri + anu poténsial poténsial
  • Kontainer Biaya
    Penting pisan pikeun kontraktor mana waé pikeun henteu ngaleuwihan anggaran sareng éta sababna urang merhatoskeun pisan.
  • Pamastian kualitas
    Unggal proyek anu urang garap dipariksa pikeun jaminan kualitas pikeun nyumponan kabutuhan masarakat modéren.
  • Pamasangan Alat
    Tim profesional kami tiasa masang sagala jinis pakakas dina gedong bérés salaku bagian tina jasa pasca konstruksi.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi